Her på Bibelskolen kan du være den du er, lære Jesus bedre å kjenne og bli tryggere i troen

Se Campus

Boliger

Ved siden av skolen ligger studenthjemmet. Dette består av flere bygg som til sammen har plass til 144 elever/studenter. Her kan du velge blant tre typer hybler/leiligheter til en rimelig pris. Vi anbefaler bibelskole-elever å velge 3-ere eller 8-ere. Rom og leiligheter er utstyrt med det du trenger for å bo, for uten dyne, pute og sengetøy.

3d view av skolen

Inne på skolen

Skolebygget vårt består av flere undervisningsrom, bibliotek, kantine med fin utsikt, musikkstudio, TV-stue mm.

Ansgarkapellet

Kapellet er et hellig rom for stillhet, undring og endring. Dørene er åpne hele døgnet og tilgjengelig for alle dem som ønsker å oppsøke det.

Treningsstudio

Nytt studio utstyrt med spinningssykler, tredemøller, vekter og diverse andre maskiner

Volleyballbane, kunstgressbane, strender

Skolen har en dobbel sandvolleyballbane, og det er badeplasser og kunstgressbane kun 100 m fra skolen.