KRIK Vannsport / multisport

Et år der du kan utvikle deg både som utøver og leder. Fordyp deg i din idrett eller kast deg ut i noe nytt!

Linjetur til Bali. Her får du oppleve masse spennende kultur, perfekte forhold for vannaktiviteter, sport og mange spennende utflukter!

Ansgar Bibelskole ligger ved sjøkanten på Hånes i Kristiansand. Dette gir oss unike muligheter til å drive med vannsport i tillegg til masse annen idrett. Tanken er at du dette året skal få prøve nye og spennede indretter.

Vi ønsker at elevene på KRIK skal få et allsidig, innholdsrikt og spennende år, der de kan utvikle seg som utøvere og ledere. Gjennom mange forskjellige idretter og aktiviteter er det et mål at elevene skal ha det gøy og føle mestring. Gjennom utfordringer vokser vi som mennesker. Derfor ønsker vi å utfordre elever til lederoppgaver. Idrett og evangelium passer godt sammen og derfor mener vi KRIK er et godt og viktig verktøy som vi kan bruke for at flere ungdommer kan møte Jesus.

Om du kan lite eller mye sport så er det viktigste for dette året: Ditt forhold til Gud. Vi er opptatt av å legge listen der du trenger den, og at du over et år ser personlig og fysisk utvikling.

På linjen er vi innom mange forskjellige aktiviteter. Vi ønsker å gi god opplæring i de aktivitetene som vi skal utfolde oss i. Det er et stort fokus på å oppleve utvikling og mestring i de ulike idrettene og aktivitetene, samt å strekke seg etter gode opplevelser i fellesskap. Her er noen av de idrettene og aktivitetene året vil inneholde:

• Vannsport
    • Havkajakk og elvepadling
    • SUP, Kite og windsurfing
    • Wakeboard og vannski
    • Bølgesurfing
  • Ballspill
    •   Volleyball, fotball og innebandy
  • Sykkel, kano og slakk line
  • Friluftsliv og teambuilding
  • Langrenn og rulleski
  • Snowboard/alpint
  • Frisbee
  • Klatring
  • Golf: Greencard
  • Curling/ishockey

Turer

Som en del av undervisningen er vi på flere turer i løpet av året:

• Havkajakktur
  • Vannsport-turer
  • Felles tur med alle KRIK-linjene i Norge
  • Vinterturer med alpint/langrenn
  • Ansgar Gospel Choir-turer
  • Linjetur til det store utland

KRIK

Vi er en av 4 ulike KRIK-linjer i landet. Siden vi holder til i Kristiansand, nær sjøen, har vi lagt vekt på vannsport. Vi ser på KRIK som et unikt verktøy til å gi flere mennesker kjennskap til evangeliet. Elevene vil lære mye om hva KRIK er og hvordan man kan bruke KRIK i menighet, samfunn og idrettslag. På høsten har vi en tur til Oslo der alle de forskjellige KRIK-linjene i landet samles i fire dager med mye spennende aktiviteter og undervisning. Ellers vil elevene gjennom aktiviteter og praksis, lære mye om hvordan man kan være en god KRIK-leder.

Praksis

Elevene vil i løpet av året få prøve seg i å lede forskjellige grupper i KRIK. Vi skal på team- og lokallagsbesøk og ulike turer med de andre linjene på skolen. Målet med praksisen er at elevene skal få erfaring med hvordan det er å ha ansvar for treningsøkter og lokallagstreninger.

Ledertrening

Hovedemnene i ledertreningsundervisningen vil være:

• Lederrollen
    • Hvordan være en god leder?
  • Teambuilding
    • Gruppedynamikk og hvordan bygge lag og fellesskap gjennom teambuildingsøvelser.
  • Arrangement.
    • Hvordan arrangere gode idrett - og aktivitetsarrangementer.
  • Praksis
    • Øvelse i å holde KRIK-økter og gymtimer

Bali tur

Hva sier elevene

Grethe- linjeleder KRIK

Studieturer

BELIZE OG MIAMI

Miami, Tampa og New Orelans

KRIK høst 2015

3D visning. Her kan du se deg rundt på skolen.

Bibel og Krik på tur til Danmark

Bilder fra livet på KRIK linjen