KRIK Vannsport / multisport

Et år der du kan utvikle deg både som utøver og leder. Fordyp deg i din idrett eller kast deg ut i noe nytt!

Linjetur til Bali. Her får du oppleve spennende kultur, perfekte forhold for vannaktiviteter, sport og mange spennende utflukter!

Ansgar Bibelskole ligger ved sjøkanten på Hånes i Kristiansand. Dette gir oss unike muligheter for å drive med vannsport i tillegg til mye annen idrett. Tanken er at du dette året skal få prøve nye og spennende idretter.

Vi ønsker at elevene på KRIK skal få et allsidig, innholdsrikt og spennende år, der de kan utvikle seg som utøvere og ledere. Gjennom mange forskjellige idretter og aktiviteter er målet at elevene skal ha det gøy og føle mestring. Gjennom utfordringer vokser vi som mennesker. Derfor ønsker vi å utfordre elevene til lederoppgaver. Idrett og kristen tro passer godt sammen. KRIK er et godt og viktig verktøy som kan brukes slik at flere ungdommer kan møte Jesus.

Uansett hvilket nivå du er på innen sport så er det viktigste for dette året ditt forhold til Gud. Vi er opptatt av å legge listen på det nivået du er. Målet er at du i løpet av året ser en personlig og fysisk utvikling.

På linjen er vi innom mange forskjellige aktiviteter og vi garanterer god opplæring i aktivitetene vi skal utfolde oss i. Det er stort fokus på å oppleve utvikling og mestring i ulike idretter og aktiviteter. Samtidig er det et mål å strekke seg etter gode opplevelser i fellesskap. Her er noen av idrettene og aktivitetene året vil inneholde:

• Vannsport
    • Havkajakk og elvepadling
    • SUP, Kite og windsurfing
    • Wakeboard og vannski
    • Bølgesurfing
  • Ballspill
    •   Volleyball, fotball og innebandy
  • Sykkel, kano og slakk line
  • Friluftsliv og teambuilding
  • Langrenn og rulleski
  • Snowboard/alpint
  • Frisbee
  • Klatring
  • Golf: Greencard
  • Curling/ishockey

Turer

Som en del av undervisningen er vi på flere turer i løpet av året:

• Havkajakktur
  • Vannsport-turer
  • Felles tur med alle KRIK-linjene i Norge
  • Vinterturer med alpint/langrenn
  • Ansgar Gospel Choir-turer
  • Linjetur til det store utland

KRIK

Vi er en av fire ulike KRIK-linjer i landet. Siden vi holder til i Kristiansand i nærheten av sjøen, har vi lagt vekt på vannsport. KRIK er et unikt verktøy for å gi flere mennesker kjennskap til evangeliet. i løpet av året vil elevene få god kunnskap om hva KRIK er og hvordan man kan bruke KRIK i menighet, samfunnliv og idrettslag. I høstsemesteret drar vi til Oslo .Der samles alle KRIK-linjene i landet i fire dager med spennende aktiviteter og undervisning. Ellers vil elevene gjennom aktiviteter og praksis lære mye om hvordan man kan bli en god KRIK-leder.

Praksis

Elevene vil i løpet av året få prøve seg på å lede forskjellige grupper i KRIK. Vi skal på team- og lokallagsbesøk og flere turer med de andre linjene på skolen. Målet med praksisen er å gi elevene erfaring i hvordan det er å ha ansvar for treningsøkter og lokallagstreninger.

Ledertrening

Hovedemnene i ledertreningsundervisningen er:

• Lederrollen
    • Hvordan være en god leder?
  • Teambuilding
    • Gruppedynamikk og hvordan bygge lag og fellesskap gjennom teambuildingsøvelser.
  • Arrangement.
    • Hvordan arrangere gode idrett - og aktivitetsarrangementer.
  • Praksis
    • Øvelse i å holde KRIK-økter og gymtimer

Bali tur

Russepresidenten velger KRIK

Grethe- linjeleder KRIK

Studieturer

BELIZE OG MIAMI

Miami, Tampa og New Orelans

KRIK høst 2015

3D visning. Her kan du se deg rundt på skolen.

Bibel og Krik på tur til Danmark

Bilder fra livet på KRIK linjen