Ansgar Teologiske Høgskole

Hyttetur til Bortelid


Det ble kjørt en Ansgarbil og noen av oss fikk sitte på med Odd Inge som sang «Livin’ On A Prayer» av full hals på den 2 timer lange kjøreturen. Da vi ankom den flotte hytta ble alle positivt overrasket og gledet seg til å tilbringe noen dager i luksus. Wilhelm på teamlinjen fikk fyr i peisen, mens noen av jentene var i gang med å lage lunsj. Etter tomatsuppen lå godt nedi magen bestemte noen av disiplene seg for å teste skiføret i nabolaget, mens andre leste bibelen.

Senere på kvelden hadde mat ansvarlig Audrey og Hedda stelt i stand med taco til alle 13 som var med på tur. Vi avsluttet kvelden med å si noe vi likte med hver enkelt rundt bordet og la oss med økt selvtillit.

Klokka 09.00 neste morgen var det frokost og kl. 10.00 var vi på vei til skisenteret som de hadde åpnet kun for oss. Audrey og Hedda ble igjen på hytta for å blant annet ta igjen bibelleseplanen. Når gjengen som hadde stått på ski i bakken var kommet tilbake var det klart for kylling og pasta. Da klokken slo 21.00 tok hele klassen seg en tur ut i en hel haug med varme klær for å grille pølser. Vi tente bål og det var mye latter og god stemning.

Etter en lang og vellykket dag gikk disiplene for å legge seg. Tidlig neste morgen var det duket for vasking og utrydding av hytta vi hadde vært så heldige å få låne. Da vi var kommet trygt tilbake på skolen, til tross for Odd Inge sin kjøring, var det rett i klasserommet for å få med seg Terje Watne sine NT timer som var meget interessante. Takk for en kort men allikevel fin tur disipler!

Les mer fra livet på skolen på bloggen vår her: http://ansgarskolen.no/ansgarbloggen

Har du lyst til å ta et år på Ansgar Bibelskole?
Les mer her! 

 Publisert 27. januar 2016