Ansgar Gospel Choir

-skolekor med suksess!

Kom på konsert nært ditt hjemsted!

14.mars Trondheim Misjonskirke kl 19:30

15.mars Betel Mosjøen kl 20:00

16.mars Bødø, Rønvik Kirke kl 19:00

17.mars Narvik Misjonskirke kl 19:00

18.mars Tromsø frimisjonen kl 19:00

20.mars Harstad Kirke kl 19:00

21.mars Mosjøen

22.mars Stjørdal Misjonskirke kl 19:00

23.mars Nesbyen Pinsemenighet 19:30

Tidagers18

Fra New Orleans til turne i Nord-Norge

Ansgar Gospel Choir kjennetegn er spontanitet og livsutfoldelse. Repertoaret er sterkt inspirert av den sorte gospelmusikken man finner i de sorte kirkene i sørstatene i USA. I disse dager er Ansgar Gospel Chior på turne og besøker flere byer i Nord-Norge. Koret består av ca 70 studenter og elever fra Ansgar Bibelskole og Ansgar Teologiske Høyskole i Kristiansand, som drives av Misjonskirken Norge.

Koret har bak seg en rekke CD-innspillinger og har tidligere opptrådt under de internasjonale kirkefestspillene i Kristiansand og holdt kirkekonserter i Norges største byer. I januar i år besøkte AGC New Orleans i USA hvor korets dirigent, John Yngvar Syvertsen, er utnevnt til æresborger.

Korets konserter er preget av spontanitet og livsglede og gir publikum en følelse av å være i en sørstatskirke i USA.

For ytterligere informasjon kontakt: John Yngvar Syvertsen på 416 97213 eller Thomas Vårlid

BLI EN DEL AV ANSGAR GOSPEL CHOIR OG TA ET ÅR PÅ ANSGAR BIBELSKOLE

Dette er Ansgar Bibelskole