Ansgar Teologiske Høgskole

ANSGAR FASHION WEEK og INSTAGRAMKONKURRANSE
Denne uka feirer vi ny nettbutikk og med det arrangerer vi Ansgar Fashion Week!
Vi har fått inn masse nye fine klær fra 24-kolleksjonen, med Ansgartrykk på! Hvis du bestiller for over 200,- får du fri frakt, det gjelder også alltid hvis du henter varene på skolen!

På onsdag i lunsjen blir det mannekeng i kantina der det blir fremvisning av mange av de nye klærne. I tillegg til det blir det også mulighet for å få prøve klærne på, slik at du blir ekstra sikker på at du skal bestille.

Hvis du hiver deg med i vår INSTAGRAMKONKURRANSE har du faktisk mulighet til å vinne en t-skjorte fra nettbutikken og hvis vi får over 100 bidrag til konkurransen får vinneren en skalljakke! Så jeg vil si at du gjør lurt i å være med på konkurransen! Ta det mest kreative opp-ned-bildet, hastag #ansgaroppned og du deltar i konkurransen. Hvis du er privat bruker så må du gå inn og følge @ansgarskolen, så skal vi følge deg slik at vi kan se bidraget ditt!

 Her er to av bidragene så langt :)

Denne uka er det altså lurt å være aktiv på insta, og vinner du ikke der, så finner du billige klær i nettbutikken! Den finner du til høyre i margen eller her!

- Lovise (bloggansvarlig)


Publisert 17. september 2013