Ansgar Teologiske Høgskole

Den siste helga!


Nå er New Orleans-turen vår ferdig, og alle er trygt hjemme igjen. På grunn av dårlig nett den siste tiden, så har det ikke blitt fortalt om den siste tiden vi hadde i Amerika!

Fredag var en av de store soledagene, alle solsengene var opptatt av hvite nordmenn på jakt etter litt farge. På kvelden var hele gjengen ute og spiste på Palm Court. Der spiste vi god mat, med live jazz i bakgrunnen!


Etter maten tok vi oss en tur i Bourbon street, der vi fikk observere utelivet under Mardi Gras, karnevalet som foregår i New Orleans disse tider.På lørdag var det duket for party med Arc Singers! Til forskjell fra andre år, kom de i år på besøk til sjømannskirka og vi hadde fest ute i hagen. De hadde med masse god mat, og vi spiste og danset ute i sola.Vi hadde tatt med masse fanta exotic og norsk sjokolade, som Arc Singers ble veldig fornøyde med!


På kvelden fikk vi oppleve parader under Mardi Gras! Arc Singers tok oss med opp og viste oss litt hva New Orleans har å by på! Det var en veldig lang parade, som besto av mange korsp, cheerleadere, og traktorer som dro svære pyntede vogner med folk som kastet perlesmykker ned til alle de gale menneskene som ville ha. Det er visst en greie under Mardi Gras; om å gjøre å få tak i flest smykker!
På søndag var vi på tre møter i forskjellige kirker og vi merket at det var litt vemodig å synge for siste gang i New Orleans. 

På kvelden var det pakking og rydding, for den første reisegruppa skulle reise allerede 0300 dagen etter! 


Jeg legger ut en bildekavalkade senere med fler bilder fra turen! 

Publisert 31. januar 2013