Ansgar Teologiske Høgskole

Ansgar Bibelskole med Opptur - "Dere er jordens salt"


Denne uken har vi hatt vår andre ”Opptur-uke” på skolen. Temaet for oppturen var ”Dere er jordens salt!”Mandagen fikk vi først høre Siri Iversen snakke om ”Om saltet mister sin kraft” Selv om det var mange trøtte ansikt etter årets første korhelg, var det umulig å sovne på dette seminaret! Siri er jo full av liv!

Etter lunsj snakket Syver om ”Den uselviske åndelighet”, før vi hadde bønnevandring. Vi ble delt opp i grupper, og fikk utdelt et område hver, i nærheten. Vi skulle gå til dette stedet, og be for område!Kveldssamlingen hadde temaet ”Jeg og Gud”, og det var Syver som snakket om dette. Etter god undervisning og andakt, og bra lovsang, var det tid for is og pepperkaker.

Tirsdag snakket Roy Elling om at vi skal bety en forskjell for andre, og hva vi skal ha i sentrum av livet vårt. Etter Roy Elling, hørte vi Anne-May Abrahamsen og Katrine Torvik, som snakket om ”Gudsbilder til glede og besvær” og at vi må ”gripe muligheten”.På ettermiddagen var det på tide med aktiviteter! Vi kunne velge mellom frisbeegolf, dans, rulleski, band, skyting og styrketrening. Eirik Vikse så endelig muligheten til å få spille i band. Noe som ble til GOD underholdning for oss andre. Solveig Marie Oma, som er helt blind, overrasket (igjen!) ved å melde seg på rulleski. Iselin Råmunddal gikk foran henne og var ledsager! Wow, Solveig Marie imponert, hun gikk som bare det!!


Etter middag, var det tid for møte, is og underholdning. Odd Inge talte på møte, og det var god lovsang, igjen! Underholdninga bestod av den innøvde dansen, og to band som spilte hver sin sang. Eirik Vikse skapte god stemning med sin fantastiske gitarspilling, og Erlend Drønen imponerte voldsomt med sine ”moves” på dansegulvet. Dette var en bra kveld!
Oppturen ble avsluttet på onsdag. Vi fikk besøk av en pastor fra Romania som blant annet snakket om menighetsarbeid i Romania, og at vi må ofre ting for å følge vårt kall. Vi fikk også avslørt ”hemmeligvenn”!

Alt i alt var dette en utrolig bra uke! Veldig sosial, inspirerende, lærerik og givende! 


Tekst: Iselin Råmunddal

Kunne du tenke deg et år utenom det vanlige og lære mer om Gud og deg selv?
Les mer om Ansgar Bibelskole!

Publisert 16. november 2014