Ansgar Teologiske Høgskole

Fornøyde bibelskolejenter!


Damenes aften


Mandag var pausedagen for Ansgar Gospel Choirs turné, noe som også betydde at guttene skulle arrangere damenes aften.  Guttenes oppgave var å varte opp jentene en hel kveld, noe de klarte med glans.

Kvelden begynte kl. 18.00, hvor jentene fikk hver sin gutt til å følge seg til plassen sin.  Guttene drog ut stoler, og var raske til å fylle opp glassene med hva jentenes ønsket.  Bordene var dekket med stearinlys, rosa servietter og godteri, og lokalet var fylt av røde hjerteballonger.  Første rett var blomkålsuppe, pyntet og velsmakende.  Hovedretten betod av pizza i mange ulike varianter.  Jentene fikk velge mellom mexicansk, italiensk, kylling eller vanlig kjøttdeigpizza.  Guttene hadde til og med tenkt på fetaost til pizzaen, og imponerte jentene stort med stadig påfyll i både glass og på tallerken.  Desserten bestod av vaniljeis med varme bær til, enkelt og utolig godt! 

Som underholdning opptrådte boybandet "Once in a lifetime", som besod av fem av bibelskolens kjekkaser.  Så fikk fem heldig utvalgte jenter leke stolleken, hvor stolene var byttet ut med fire kjekke karer i bar overkropp.  Miljøarbeider Eline hadde i tillegg bursdag, og fikk sitte på gullsol av to av karene.  

Etter litt mingling ble det satt opp fire stajoner som jentene fritt kunne bevege seg mellom.  En stajon med massasje, en med grønnsaker, dip, jordbær og smeltet sjokolade, en hvor man fikk gå måneskinnstur, og en hvor jentene kunne stille spørsmål til et guttepanel som ærlig måtte svare på alt.

Damenes aften ble svært godt motatt av noen imponert jenter som gir terningkast seks.  Guttene har ikke bare prøvd, men lagt seg i selen for å gi jenten en bra kveld, noe de klarte med stor suksess.  Så blir det store spørsmålet hvordan jentene skal klare å toppe dette! 

Les mer om Ansgarbibelskole her
- Maren 


Publisert 27. mars 2014