Ansgar Teologiske Høgskole

Kantina på Ansgar! Fornøyde studenter!


Hei og Godt nytt år alle sammen! 
Nå er vi i gang med det nye året og mange har satt seg forskjellige nyttårsforsett eller mål for året. Jeg har en liten hjertesak som jeg vil dele med dere, og det er kantina på Ansgar. Vår fantastiske kantinedame, Sonja, lager fantastisk god mat, disker opp og har forskjellige menyer faste dager i uken. Jeg vil anbefale alle dere som går på Ansgarskolen til å tilbringe lunsjen deres i kantina. Dette sier jeg ikke bare for at dere skal få spist god mat, noe som dere absolutt får, men for at det er en yppelig arena der dere kan bli bedre kjent med de andre elevene på skolen, og ikke minst bli bedre kjent med lærerne. 
Jeg ønsker at kantina kan være et samlingspunkt på tvers av Bibelskolen, Høgskolen og de ansatte, der alle samles for å ha det hyggelig over matpakke og prat. Jeg vet at det er mange av lærerne som synes det er veldig hyggelig å slå av en prat med elevene i lunsjen. 
Jeg må også nevne at ihvertfall en gang i uka er det lunsjkonsert av musikkelever på høgskolen, noe som er verdt å få med seg!
Såå, i stedet for å springe hjem i lunsjen, lag matpakken ferdig kvelden før, eller kjøp mat hos Sonja, og ha et mål om å ihvertfall tilbringe et par lunsjer i uka i kantina sammen med alle de andre som du går på skole med, som du kjenner eller ikke kjenner. 


 Sonja, vår fantastiske kantinedame!


- Lovise (bloggansvarlig)

Kunne du tenkt deg et år på bibelskole? Klikk deg inn her!
Et år på Ansgar Høgskole? SØK HER!


Publisert 9. januar 2014