Ansgar Teologiske Høgskole

Bli bedre kjent med: Rektor Harald!Tidligere på bloggen har vi hatt en greie der alle dere der ute kunne få bli litt bedre med de ansatte på skolen. Nå fortsetter vi med det og den som er først ute denne høsten er vår kjære Rektor Harald! Rektor er en rektor utenom det vanlige, og han er ofte å se i gangene på skolen og i kantina, smilende!
Jeg hadde et lite intervju med han der han fikk si noen ting om seg selv.Si meg fem ting som beskriver deg? 
          - Kaffe, musikk, melankolsk, fotball, hagearbeid

Sivilstatus: 
          - Gift, tre barn og en hund

Hva jobber du som, og hvorfor? 
          - Jeg jobber som rektor på Ansgarskolen. Det gjør jeg fordi at jeg syns det er veldig gøy å utvikle og lede både høyskolen og bibelskolen. Jeg har en fantastisk gjeng å jobbe med, både ansatte, studenter og elever. Finnes knapt en mer spennende jobb en det! 

Hva er det beste med Ansgarskolen? 
          - Miljøet, definitivt! Det er et veldig godt miljø blant de ansatte og studentene! Vi har en veldig dyktig stab, både lærere og på driftsiden. Vi har også en veldig motivert studentflokk som både studerer  her og er her for å ha et innholdsrikt år. De er motiverte både på studie og det å være en elev på en kristen skole. 

Du får en setning til å overtale noen til å begynne på Ansgarskolen, hva sier du? 
          - Du vil aldri angre! 

Fortell meg en bra historie! 
          - Da vil jeg forelle om den gang da jeg tok lappen. På slutten av oppkjøringa sa sensor at hvis jeg lovte dyrt og hellig på at jeg aldri skulle kjøre slik igjen, så skulle jeg få lappen. 

Når du er i ditt ess, hva gjør du da? 
          - Da tenker jeg stor om ansgarskolen, eller så jobber jeg i hagen. 


Dette er slik vi oftest ser ham, smilende!

Vi kommer til å fortsette å legge ut slike innlegg som dette, det er ennå mange ansatte igjen! Har du noen ønsker på hvem og hva du vil lese om på bloggen, så må du gjerne legge igjen en kommentar med tips!

- Lovise (bloggansvarlig)


Publisert 30. august 2013