Ansgar Teologiske Høgskole

Roadtrip til Mississippi!


I dag har vi hatt en fridag fra all synging og i stedet for å slappe av her ved kirka, så kjørte alle bilene avgårde på roadtrip fra Louisiana, til nabostaten Mississippi! Etter det jeg har fått med meg, var det god stemning i alle bilene og i dag var det skikkelig varmt!
Vi stoppet når vi kom til havet, altså Mexicogulfen, hvor det ble tatt MANGE bilder! Noen badet, noen vasset og andre nøyde seg med å se på vannet. I år, som i fjor, var det veldig populært med "hoppebilder" på den enormt, store stranda. Det er jo ikke hver dag man står på en strand ved Mexicogulfen. Vi var også nesten de eneste tilstede der, dette fordi at for innbyggerne her er det vinter nå. Men for oss var det nesten som midt på sommern!


Jannicke, Arnt Helge, Johann, Syver og Elise


Vi kjørte litt til og stoppet for å spise, i tillegg til å se et minnesmerke som er satt opp for å minne de mange døde etter Katrina, orkanen som rammet store deler av disse områdene i 2005.


Vi hadde også første dag med arrangert jogging langs trikkelinja i morges før frokost! Ingen fra årets kull møtte opp, men de ansatte og Inger møtte opp! Får håpe at flere kommer hiver seg med i morgen!

Inger, meg, Jannicke, Syver og Kjetil


- Lovise (bloggansvarlig)


Publisert 22. januar 2013