Ansgar Teologiske Høgskole

London, day three and four!


Dette inlegget ble skrevet igår, men internettet på vårt fantastiske hotell ville ikke samarbeide! Derfor poster jeg det idag!
                                                                                                                  
Hey!

Idag har vært enda en lang dag for oss på tur! Vi har gjort litt forskjellig, og gått litt forskjellige veier, men alle har hatt det veldig fint!

I dag morges dro vi til Baker Street for å se døra og huset der Sherlock Holmes bodde! Deretter dro vi til Kings Cross, for å finne perong 9 3/4, kjent fra Harry Potter!
Viktig å være litt turister!

Jonas fornøyd utfor døra til Holmes!

Vi dro så opp til Camden town, på Camden marked! Der fantes det mange jallasjapper! Mange morsomme t-skjorter og småting!


Kl 12, hadde Kjetil gjort en avtale med å få et møte i studio til Mats Hauge oppe i Dollis Hill! Han er gitarist og driver med låtskriving og produksjon og har gjort dette i mange år! Det var kjempeinteressant å få høre litt mer om hvordan det egentlig er å jobbe i musikkbransjen! Det er business!Etter møte med Hauge dro vi på shopping! Noen dro til Oxford street, som er en veldig kjent shoppinggate i London, men andre dro til andre kjente plasser!

Jula var kommet for fullt i Oxford!


Tre av guttene dro også til Wembley Stadium, på guida tur! Dette var visst stor suksess, og et av høydepunktene på turen for disse!


På kvelden tok vi tuben ned til elva og til Royal Festival Hall for å dra på konsert med Herbie Hancock! Dette var en opplevelse som kanskje ikke alle har muligheten til å få med seg! To timer, med mye bra musikk, forsvant i en fei!

Dro på et lite café-besøk før konserten!Royal Festival Hall

Herbie himself!


Nå tror jeg hele gjengen kjenner på litt halvsåre bein, trøtte kropper og tunge hoder etter mye farting! Vi tar fatt på hjemturen i morgen! Det skal bli godt å komme hjem:)
                                                                                                                 

Idag (dag fire) surret vi litt rundt i Oxford Street. Vi gjorde unna en siste julehandel, brukte opp de siste kontantene, og spiste fastfood, før vi tok expressen til flyplassen for å reise hjem!


Alt i alt har dette vært en veldig fin tur! Samholdet i gruppa har ikke vært noe å klage på!
Vi har gjort kjempemye gøy på så kort tid! Takk for turen folkens!

Film fra oppholdet kommer etterhvert:) følg med!-LovisePublisert 14. november 2012