Ansgar Teologiske Høgskole

Ansgarkveld og EP-slipp


Denne helga, på lørdag, var det duket for Ansgarkveld igjen! Kvelden begynte 19:00 og 20:00 sto Johann Haugen og Roskos klare på scenen, for de hadde releasekonsert for sin nye EP, Dreams!Jeg snakket med Johann og spurte han om hvordan prosjektet startet og hvordan han synes konserten selv gikk. 

"Prosjektet startet med at jeg hadde en del låter og hadde lenge ønsket å gi det ut. Så i sommer ble jeg kjent med JC Vesttun som klikka på prosjektet og sa seg villig til å ta produsent og arrangør rollen, og da var det vanskelig å ikke gripe muligheten"

"Hvordan konserten gikk? Jeg syns det rett og slett var knallgøy! Å få være frontfigur med slike musikere og sangere i ryggen er et privilegium. Helt sykt. Og så var det jo utrolig artig at det kom litt folk også! Håper folk koste seg! Vet at vi på scenen hvertfall hadde tidenes kveld! Og takk så masse til Kristian Hagesæter på lyd og Filip Johannesen på lys. De var virkelig med på å sette stemningen!"

Jeg snakket med noen som var på konserten og lurte på hva de synes!

"Jeg synes det var kjempebra, de var så flinke!" -Karoline Nøklegaard

"Jeg synes det var bra! Musikerne var kjempeflinke! Også synes jeg det var kult at de hadde fått med seg korister fra Ansgarskolen!" -Line Hauge

"Jeg synes det var mye bra, særlig med tanke på at mange av sangene var egenskrevne! Det var profesjonelt gjort, og jeg hadde en god opplevelse!" -Thomas ToftDe spilte noen coverlåter og senere egenskrevne låter som du også kan kjøpe på iTunes!


foto: Hilde Abrahamsen

-Lovise (bloggansvarlig)
Publisert 29. november 2012