Ansgar Teologiske Høgskole

Zumba på Ansgarskolen!


Heihei!

Her på Ansgarskolen finnes det mye forskjellige mennesker, med forskjellige interesser!
I høst har Kristin Tande kommet med noe spennende, som i hvert fall ikke jeg har observert på skolen tidligere, nemlig zumba! Dette er en treningsform som kommer fra Colombia og som stammer fra, og minner om, aerobic. Etter det jeg har forstått og lært skal vi finne frem våre latinske rytmer, hoppe, riste og sprette, og ikke minst ha det utrolig morro!
Jeg skal ærlig innrømme at jeg undervurderte denne form for trening. Det var opptil flere som hadde latt vannflaska stå hjemme, noe som viste seg å ikke være så veldig lurt! Jeg kan låve deg at om du gir alt på en zumbatrening så kjenner du det både her og der dagene etter!

Til nå i år har det vært to treninger, som besto både av gutter og jenter, noen i god form og andre ikke i fullt så god form! Utrolig gøy var det i alle fall, og jeg anbefaler alle som kunne tenke seg å trene på en gøy måte, å sjekke dette ut:)
Kristin er fornøyd etter dagens økt!


-Lovise (bloggansvarlig)Publisert 9. oktober 2012