Teamlinjen

12 uker i Colombia, menighetspraksiss, teambuilding, reise

Var ditt år på bibelskole eller folkehøgskole ditt livs år? Dette er enda bedre...

Vil du være med på team i Norge eller Colombia? Vil du følge drømmen din et helt år uten at det koster for mye? Sammen med gode samarbeidspartnere er vi sikre på at DU virkelig vil vokse dette året. Bli en del av vårt kontaktnett gjennom et unikt skoleår.

Med fordypningsfag innen teamarbeid, fokus på det som skjer på scenen, for mennesker, i Kristus, så vil denne linjen danne en solid plattform for deg som person og i tjeneste, enten det er i menighet, som musiker eller innen bistand og misjonsarbeid. Med andre ord: Etter dette året er du utrustet til å jobbe i Guds rike.

Hva er Teamlinjen?

Ett år på team-linja er ett år du skal bli godt kjent med deg selv, du skal lærer å jobbe tett sammen med andre samtidig som du får tett oppfølging og veiledning med gode utfordringer. Det er spennende og relevant undervisning som er tett knyttet til praksis. Dette året ønsker vi at du skal vokse og utvikles som leder, men mest av alt er det ett år med fokus på Jesus – hvor vi skal bedre kjent med, vokse nærmere og lære mer om ham.

En klasse som vil bestå av 2-4 team

• Team-Ansgar/menighet er linket opp mot flere menigheter.
    • Vil du ha god og utfordrende menighetspraksis (bla. i Touchpoint)?
    • Vil du ha fokus på menighet, misjon, medmenneske og mestring?
    • Vil du oppleve flere menigheter og kulturer?
    • Vil du være en del av miljøteam på Ansgarskolen?
    • Studietur til en av USA største menigheter hvor du får være en del av felleskapet der.
  • Team Internasjonalt
    • Vil du utfordre deg selv og ditt verdisyn i dag?
    • Vil du ha et år med mye fokus på bistand og misjon?
    • Vil du teste ut "misjonæren i magen"?
    • Vil du vær 3 mnd. sammenhengende i Colombia?
  • Musikk-team
    • Vil du reise på flere spillejobber gjennom et år?
    • Vil du oppleve ungdomsarbeid i flere menigheter?
    • Vil du jobbe med ungdom?
    • Vil du vise frem og bruke ditt talent?
    • Studietur til USA

Priser for skoleåret

* For å søke må du ha fullført folkehøgskole, bibelskole, militæret, praksiss fra menighet eller annen relevant praksis.

** Alle søkere vil blir kalt inn til en uformell samtale.

Linjeleder Inger Malene

Vil du være med som miljøteam på skolen?

Teamlinjen i USA

Bilder fra livet på Teamlinjen

3D visning. Her kan du se deg rundt på skolen.