Bli kjent med linjeleder Odd Inge

Navn: Odd Inge Elemy
Alder: 31 år
Fra: Varhaug på Jæren

Odd Inge, hva er din jobb ved Ansgarskolen?

Jeg har verdens beste jobb på Ansgarskolen, til daglig får jeg lov til å jobbe med unge mennesker på 19-20 år. Og som en del av jobben får jeg lov til å gi di undervisning i noen av mine favoritt ting, som bibelen, kristen ledelse, menighet og personligutvikling. Og ikke minst, jeg får lov til å leke og reise på turer som en del av jobben.

Hvorfor vil du anbefale Ansgarskolen og spesielt Disippelskapslinjen?

På Bibelskolen har vi linjetilbudene Disippel, Musikk, KRIK og Lyd, lys & Scene som gir en herlig blanding av mennesker. At skolen også har en høgskole gjør at Bibelskolen får en stor faglig tyngde.

Vi har også fellesturer på Bibelskolen flere ganger i løpet av året, dette gjør at både lærere og elever blir bedre kjent og man får et godt miljø. I tillegg bor du på en av sørlandets vakreste plasser, du har elever fra alle kirkesamfunn samlet og man blir fort tilknyttet det pulserende menighetsliv i Kristiansand som Ansgarskolen har god tilknytning til.

Hvorfor disippelskap? Jo, fordi du får noe helt unikt på disippelskapslinja. Du får en trygg tro, som henger sammen med trygge mennesker og du får en større bibelforståelse. I løpet av året får man hjelp til å finne sin tjeneste, og får testet seg i menighetsarbeid. Og vi har utelandstur hvor du får se viktighet av misjon når vi reiser til Colombia. Og de vil lære en hel del om teamarbeid og teambuilding, det gjør vi i form av teamaktiviter som f.eks. gocart, kajakkturer, curling og paintball.

Og ikke minst, jeg får lov til å leke og reise på turer som en del av jobben
 Odd Inge, 31 år

Har du et favoritt Bibelvers å dele med oss?

Salme 1, 1-3: Salig er den som ikke følger lovløses råd, ikke går på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete, men har sin glede i Herrens lov og grunner på hans lov dag og natt. Han er lik et tre plantet ved rennende vann. Det gir frukt i rett tid, og løvet visner ikke. Alt han gjør, skal lykkes.

Kunne du tenke deg et år med Bibel & Disippel? Les mer om det her

Tekst og foto: Espen Johansen