På teamtur med disipellskapslinjen ved Ansgar Bibelskole

Team Nærbø
Disippelklassen har vært på team!
Vi delte oss opp i to team: team Lista og team Nærbø.
Vi i Team Nærbø hadde noen flotte dager, og fikk være med på babysang, sykehjemsgudstjenester og alt imellom! (Bokstavelig talt) Festival, ungdomsmøter, gudstjenester og mye annet spennende!
Teamturen fikk en pangstart med 24 hours-festival, hvor vi først var med og rigget, og deretter var klare for 24 timer sammen med 450 barn i et idrettsanlegg.

Dette ble 24 timer med høyt tempo og mye moro! Et av høydepunktene fra festivalen var da vår gode Hanne hadde andakt og fortalte, med hjelp fra barna, historien om Daniel i løvehulen.

Etter en dag fri, var vi på tirsdagen igjen klare for innsats. Formiddagen gikk med til samtaler med ansatte i menigheten, før vi på kvelden arrangerte en jentekveld for noen av jentene i kirken. Nicole hadde en andakt om selvbilde, vi skrev komplimenter til hverandre på tallerkener, lekte litt og spiste sammen. Hadde med andre ord en veldig fin kveld!

Både på onsdag og torsdag var vi så heldige å få være med på gudstjeneste på sykehjem, hvor Hanna Marie, Hanne, Nicole og Hanna Reneé bidro med sang. På torsdagen hadde Kristine en andakt om bønn, og vi hadde også kirkekaffe hvor vi fikk tid til å prate med de eldre.

Onsdag og torsdag fikk vi også være med på konfirmantundervisning. Hanne og Nicole hadde undervisning om Bibelen og en konkurranse hvor konfirmantene skulle sette bøkene i Bibelen i riktig rekkefølge.

Torsdagskvelden var ganske fullpakket! Mens Hanne og Nicole hadde konfirmantundervisning, jobbet resten av gjengen som noen helter på kjøkkenet, fordi senere på kvelden arrangerte vi festkveld for alle ungdomslederne i menigheten. Det ble hele 50 deltakere. For en bra gjeng med ledere!

Hanna Marie og Lasha hadde sammen en utrolig bra andakt om vennskap og det å være et godt forbilde og en god leder, og hvordan dette henger sammen.
Takket være kjøkkenheltene spiste vi taco sammen etterfulgt av brownies og is, og det hele ble rett og slett en skikkelig fest!

Etter babysang på fredag morgen, var vi med og bidro på ungdomsmøte i Nærbø kirke. Hanna Marie leverte en strålende andakt, og teamet bidro også med lovsang.

På lørdagen var vi på ungdomsmøte på Vigrestad, hvor vi bidro med lovsang, og Hanne og Nicole hadde forberedt noen teambuilding-leker. Ungdommene fikk mange forskjellige samarbeidsleker og oppgaver. De skulle blant annet smake på en blanding av mye rart, og gjette seg fram til hva drikken inneholdt. Teambuildingen avsluttet med en bibelquiz, hvor alle svarte rett på nesten absolutt alt! Bra jobba!

Etter gudstjeneste på søndag var vi nokså slitne og klare for å reise hjem, men også veldig fornøyde og takknemlige etter 10 fine dager på Nærbø.
Under følger noen flere bilder fra turen.

TeamNærbø:
Mizchele, Hanna Reneé, Kristine, Lasha, Hanna Marie, Erlend, Hanne og Nicole.

Hytta hvor vi bodde lå utrolig fint til med en flott utsikt mot havet. På en av dagene hvor været var fint tok noen av teamets medlemmer turen ut, og fant krabber i strandkanten.

Turen har vært utrolig bra! Vi har lært mye nytt om menighetsarbeid, om oss selv og om hverandre. Vi har møtt mange utrolig bra folk, både voksne og ungdommer og vi sitter igjen med mange gode minner, opplevelser og erfaringer.

Tusen takk til Nærbø Kyrkje for at dere har tatt oss så godt imot, utfordret oss og tatt godt vare på oss. Vi har kost oss masse!

Tekst: Kristine og Nicole

Synes du det virker spennende å ta et år på bibelskole og reise ut på team til andre menigheter? Les mer om Ansgarskolen her!

Publisert 25. november 2014