Ansgarskolen er stolte over råflinke musikkstudenter!

I forrige uke hadde musikkstudentene på både bibelskolen og høgskolen årets eksamenskonserter!
Hvert år er dette et høydepunkt for mange og det er konserter fra morgen til kveld på to lange dager. I år var konsertene preget av mye bra show og innlevelse og ikke minst talent! Det var utrolig gøy å se utviklingen igjennom året og nå få se resultatet av undervisning og øving.

Alle musikkestudenter på Ansgarskolen får individuel undervisning i sitt hovedinstrument gjennom hele året. Da får man muligheten til å utvikle seg med sitt instrument sammen med en pedagog. Dette gjør at man har muligheten til å lære mye hvis man er villig til å øve og litt mindre hvis man ikke er så ivrig, alt etter hva man gjør det til selv. Samtidig så er disse undervisningstimene noe som forereder studentene på den siste eksamenen som alltid finner sted på våren på Ansgarskolen!

Kunne du tenke deg et år på musikk? Enten på bibelskole eller på høgskole så er Ansgarskolen et valg du ikke bør klikke deg forbi. Vi har nettsider der du kan lese mer. Klikk her for bibelskole og her for høgskole.

Hvis du vil se flere bilder, så ligger det et album på facebook her.

Vurderer du å studere musikk? les mer her

- Lovise (bloggansvarlig)

Publisert 9. juni 2014