Liv på bibelskolen og høy dugnadfaktor!

Elever deltar på dugnad

Lørdag 10.mai var det dugnad på Ansgarskolen. Målet for dugnaden var maling. Med grilling, volleyball (i pausen), sol og godt humør var det duket for god stemning.

Det kom en fantastisk gjeng! Flere kom helt fra Varhaug for å være med på dugnad. Resten var elever ved skolen. Alle med et hjerte for skolen.

Det var god herlig å se på gjengen som bedrev allsang og mimret om de gode "røverhistoriene". Tipper noen av gutta "smørte" på historiene den dagen ;)
Ja været var så fint at guttene måtte kaste t-skjorta, om det var på grunn av været eller at nesten  hele gjengen var ungkarer er vanskelig å si.

Dugnadsgjengen stilte opp i Volleyballturneringa til KRIK klassen med et lag. Varhaug guttene synes vi skulle hete TS Terje’s slaver (Terje er vaktmester), men dette ble raskt endret til TSS, Terje’s single slaver. Det gikk dårlig med Volleyballen vi tapte 2 kamper så da gav vi opp.

Står respekt av at de fikk malt nesten hele 8’er bygget på en dag! Vaktmesteren er så fornøyd at han smiler ennå.

Ansgarskolen takker STORT for en fantastisk innsatsen!

Hjertelig takk:
Tjerand
Johannes
Kenneth
Jan Einar
Andreas T
Odd Inge
Ingrid
Kristoffer
Karoline
Sigrid Helene
Agnes Olene