Bibelskole turne i 10 dager!

Todagers? Bibelskolen kjører tidagers!

Når jeg skulle begynne på Ansgar tok jeg ikke særlig notis av tidagersturneen koret skulle på, for jeg trodde bare musikklassen skulle på den.
Men jeg hadde en stille tanke inni meg om at kanskje jeg kunne få være med i skolekoret selv om jeg ikke kan synge. Heldigvis for meg er Ansgar Gospel Choir HELE Bibelskolen og vi fikk dra på turné i ti dager på vestlandet!!

I løpet av de ti dagene hadde vi ni konserter, frikvelden brukte vi på damenes aften – noe som guttene nail’a med stemningslys, sang og oppvartning av en annen verden. (Dette kan du lese om lenger ned på bloggen!)
Det var utrolig gøy å få lov til å være med på et så bra show hver eneste kveld. Jeg er skikkelig imponert og stolt over koret som i høst var en gjeng for det meste uerfarne sangere som ikke kunne treffe en eneste tone, men nå er et bra gospelkor med masse liv! Så gøy å være en del av!
På grunn av litt dårlig form måtte jeg se på en av konsertene, men det var skikkelig gøy å se! Hver eneste konsert var helt sinssykt liv og stemning! Tusen takk til alle som kom og så på oss og ville være sammen med oss, vi hadde det ufattelig gøy med dere! You guys rock!

Dagtid var også utrolig bra og gøy på tross av mange timer i buss. Gud slo virkelig på stortromma med strålende sol og nydelig vær nesten hver eneste dag (til og med i Bergen!) og vi fikk se det nydelige vestland på sitt aller beste. Jeg ante ikke at Norge var så vakkert! Og på tur med bibelskolen er det aldri kjedelig uansett, vi utnyttet virkelig tiden. Det har vært alt fra paintball og curling til å gå opp fløien i Bergen midt på natten og til hvite strender, fuglepark og å spille twister og spise is. Det var ti dager med masse sol, snøkrig, is, latter, Jesus, fin natur, kule folk, gode samtaler og kjærlighet!

Vil du ha et slik år? Les mer her

Tusen takk for en fantastisk tur!
- Ida Marie, disippelklassen

Publisert 5. april 2014