Ansgar Gospel Choir i studio! Plateinnspilling 2014!

23. april, første dag etter påskeferien begynte musikk-klassen på bibelskolen på å spille inn årets CD.  Klokka 10.00 stod 35 spente elever på hver sin faste plass med headset og mikrofon.  Etter mye oppvarming og litt stilling av lyd var vi endelig klare for å sette i gang.  Det var en helt ny opplevelse for de fleste, og det innebar nok en del mer venting enn de fleste var forberedt på.  Til tross for dette var det noen utrolig kjekke dager som skapte mange gode minner.  Ikke bare har vi spilt inn plata selv, men i år har vi både produsert den, og lagd coveret selv.  Man kan nok påstå at alle som har bidratt på en eller annen måte med plata, er stolte av den.  Det er bare å glede seg til den blir sluppet!

Den 10. mai, i Salem i Kristiansand braker det løs med releasekonsert av den nye plata vår.  Alle i koret er superspente og gira, og det kommer til å bli dette årets største AGC-konsert.  Vi håper å fylle salen helt, men da kreves det at både venner, familie, lærere, elever, tidligere elever, og andre kommer på konsert!  Vi håper å se så mange som mulig i Salem 10. Mai!

-Maren (Musikk&Bibel)

Lyst å gjøre dette? Sjekk ut musikklinja her!

Publisert 30. april 2014