Hva er konfirmant?

Konfirmantbesøk på Ansgar Bibelskole Kristiansand!

Tirsdag 18. mars hadde vi på bibelskolen besøk av 160 konfirmanter fra ulike menigheter i Agder.  Vi skulle ha et tretimers opplegg med aktiviteter, møte, mat og konsert med AGC.  Da klokken rundet 18.00 kom flere busslast med konfirmanter veltende inn på skolen.  Opplegget startet i aulaen med et møte.  Et av bibelskolens dyktige lovsangsteam, som på folkemunnet går under navnet Dream Team, fikk opp stemningen med lovsang.  Så fikk konfirmantene en fantastisk bra andakt av Margrethe Heggheim, som tok utgangspunkt i dramaet Everything. (dramaet kan sees HER på youtube. Merk, det er ikke av bibelskolens studenter!)  Etter møtet og inndeling i grupper, fikk konfirmantene være med på diverse aktiviteter.  KRIK hadde teambuilding, med leker, spill og konkurranser i fire ulike klasserom.  Der fikk konfirmantene brukt litt energi og fikk hatt det gøy sammen som en gruppe.  Disippel hadde laget en morsom quiz på aktivitet nummer to, hvor kunskapsnivået ble testet.  Det ble både bibelspørsmål, fotballspørsmål og spørsmål type "Hvor mange ulike dyr blir nevnt i What does the fox say?"  Det ble utfordrende både for ledere og konfirmanter.  Så fikk alle spise pølser i brød, før kveldens siste stopp gikk til aulen for konsert med Ansgar Gospel Choir.

Kvelden ble god for både konfirmanter og bibelskolestudenter, og var en suksess på linje med de tidligere årene.  Det var en sliten, men fornøyd gjeng med bibelskolestudenter som gikk fra skolen den kvelden.

Her er noen bilder fra kveldens program!

- Maren, Bibel&Musikk

Publisert 19. mars 2014