KITING PÅ HOVDEN! Fornøyde KRIKere!

Heisann!

På mandag denne uka reiste KRIK Vannsport til Hovden. Klassen så fram til tre dager ute i snøen og var forberedt på lange dager med mye morro - for på tirsdag og onsdag var det nemlig meldt nok vind for at klassen kunne få KITE på snø. I tillegg til kiting skulle klassen få kjøre i slalombakken på Hovden Alpinsenter.

Mange fikk dreisen på kitingen og kjørte mange turer frem og tilbake. Noen var mer uheldig for vinden var ustabil og svak. Så skal man jo også nevne at noen slet veldig med kitingen på grunn av null erfaring med slalomski/støvler. Men til tross for litt om og men trivdes klassen veldig mye i hverandres selskap! Om kveldene var vi samlet, spiste middag og koste oss. Vi delte noen vitnesbyrd, ba sammen og for hverandre og lekte helt til søvnen tok oss.

- Siv-Elin Skoglund (KRIK Vannsport)

Kunne du tenkt deg et år på KRIK og få vært med på turer som dette? Søk her!

Publisert 11. januar 2014