Lyd, Lys og Scene på tur!

Fredag 18 rett etter lunsj startet lyd, lys & scene å pakke inn alt av utstyret til Ansgar Lyd på lastebil. Denne helgen bar det opp til Vegårtun leiersted, hvor vi skulle ha praksiss under en tentroleier arrangert av Misjonsforbundet.

Ved ankomst Vegårtun, var det i gang å tømme bil og deretter opprigg av anlegget. Hver og en av oss tok seg av sitt ansvarsområde og anlegget ble rigget opp i løpet av 1 times tid. Lovsangsbandet var i mellomtiden ankommet og vi startet med en gang med lydsjekk.

Fredagkveld var det møte, etterfulgt av et forsøk på å sove etter en lang dag. Noe som viste seg å være vanskelig med 100-150 konfirmanter løpend rundt på området.

Lørdagen var det mye dødtid og vi benyttet tiden til at Espen tok seg litt av opplæring av de andre i klassen. Som medførte at alle i løpet av helgen fikk prøve seg på å kjøre lyd under en samling.

I tillegg fikk vi god tid til å lese oss inn på Bibelleseplan for å prøve å henge litt med. På kveldstid var det et møte og talentshow, hvor vi bl.a fikk gleden av å kjøre lyd for raperen Obi One fra G'Bless.

Søndagen kom, anlegget blei rigget ned igjen og det bar deretter tilbake til Ansgar hvor vi på nytt rigget anlegget opp i Aulaen klar for en ny uke på skolen.

Kjell, vår maskot

- Espen Johansen (elev på Lyd, Lys og Scene)

Publisert 24. oktober 2013