LANsgar!

I Herrens år 2013 fant noen livsnytende elever ut at det hadde vært en god idé å samles rundt en aktivitet de alle nøt og hadde til felles. Dataspill. Det hadde seg altså slik at et råd ble formet og det organisatoriske ordnet seg stykkevis og delt, folk meldte seg på og til slutt var de klare for å ha LAN-party i Ansgarskolens aula. LAN er altså en forkortelse for Local Area Network.

Dette lokale områdenettverksselskapet ble altså utført den andre helgen i september og med stor suksess. Det ble rigget til med lys, strømuttak, bord, nettverkstilkoblinger fra switch til hub til datamaskin - folk møtte opp med hver sin maskin. Gutter og jenter fra landets fire hjørner var tilstede i det stemningsfylte rommet. Det ble spilt av musikk, seiersrop lød når respektive lag tok seier i de ulike konkuransene som ble holdt i forskjellige spill og brus samt godteri ble spist så det suste.

Stemningen har altså vært på topp stort sett hele helgen, vi sov selvfølgelig i våre egne senger på studenthjemmet og og tok naturlige pauser i spillingen. På lørdagskvelden klinket de til i kapellet med en akustisk lovsangskveld - oppmøtet var godt og Guds Ånd hvilte trygt i kapellet samt våre hjerter. Det ble holdt turneringer i Counter Strike: Source og mange andre spill ble spilt. Minecraft, The Hidden, Left 4 Dead, Warcraft 3, Trackmania, Saint's Row 4 og Starcraft osv. (listen er lang)

Vi hadde kjøleskap, sofa og tv-spill på storskjerm til alle mann alle tilgjengelig, dette kan vi takke Cristoffer Paulshus som generøst skjenket av sine private ressurser for selskapets beste. Det skal også sies at Ansgar Lyd stilte med lyskastere som gjorde at lokalet var blått i nesten femti timer.

Som arrangører ønsker jeg Henning Bjørnstad og Isak Nygaard å takke for alt samarbeid fra ansgarskolen og fra felles interesserte og selvfølgelig alle som møtte opp og tok del i LAN-partyet. Det hadde ikke blitt noe uten alle dere. Mange bilder ble tatt og jeg tror personlig at vi kommer til å sitte igjen med kjære minner om dette selskapet i lange tider.

Det hele rundet av med nedrigg som gikk greit for seg og aulaen ble tilbake til sitt gamle selv. Vi kaller det en suksess!
-Henning Bjørnstad (Miljøarbeider)

Publisert 23. september 2013