Første opptur - del 1

Nå kom endelig tiden for Bibelskolens første opptur!
Det er noe vi alle har snakket om og gledet oss til uten å helt vite hva det vil si – skole og aktiviteter fra morgen til kveld i tre dager (med høstferie etter lunch på dag nr. 3)! Temaet for første opptur er sex og samliv som vi skal ha undervisning i og snakke om alle de tre dagene. Vi har hatt det mye morsomt i forhold til temaet men vi har også fått god og viktig undervisning om ting som angår oss alle sammen.

I det vakre sommerværet vi ble lovet da vi kom til Sørlandet har vi fått undervisning, hatt møte med et kjempebra lovsangsteam fra musikklinjen, spist god mat, lekt og rørt på oss og blitt enda litt bedre kjent med hverandre! Og hvordan kan man bedre avslutte dagen enn med is og kos?

Det har vært en god dag med herlige elever, åpne og hjertelige lærere, godvær og mye glede!
Vi har fått en bra start før de neste to dagene hvor vi skal få lov til å lære enda mer – og tilbringe masse tid sammen og bli enda mer sammensveiset!

Lærere og miljøarbeidere ikke mindre engasjerte enn elevene:

God Bless!

Publisert 23. september 2013