Disiplene på nye eventyr i Randesund

I helgen var disippelklassen på misjonskonferanse i Randesund misjonsmenighet!
Det var to helt fantastiske dager som vi er veldig glade for at misjonsforbundet ville spandere på oss.

For å være helt ærlig tenkte jeg at dette kanskje kunne bli litt kjedelig, og at jeg har hørt det meste før selv om det er noe fint og bra å høre om. Men kjedelig var det hvertfall ikke, og jeg fikk et helt nytt engasjement for å leve som disippel og å gjøre Jesus kjent!

På fredag gikk konferansen over i et ungdomsmøte så vi fikk høre David Flanders fra England hele to ganger, og et lovsangsteam fra ungdommene var med hele dagen. Temaet var "hjerter i brann." Det var utrolig utfordrende, inspirerende og bra og jeg tror vi alle følte oss litt mer "on fire" når vi dro. Klarte nesten ikke komme meg i seng fort nok, for jeg gledet meg så sykt til å fortsette lørdag morgen!

(Desverre var kameraet igjen hjemme på fredag så jeg har ingen bilder fra det...)

På lørdag var det en litt annen stemning og et litt roligere tempo. Da fikk vi lære masse om det å være misjonær både over lang og kort tid og hørte om arbeidet i Romania. Det var utrolig gøy, for vi skal snart ned til Romania! Jeg kjente at jeg begynte å glede meg skikkelig når de snakket om byen som vi skal til.

Det var to veldig fine dager som ga oss utrolig mye inspirasjon og motivasjon og et helt nytt syn på misjon, både ute og kanskje spesielt som en holdning i hverdagen som iallefall for meg var et litt nytt perspektiv. Det er også utrolig fint å gjøre noe sammen som en klasse, utenfor klasserommet. Og disippelklassen er jo en gjeng fantastiske folk så det går ikke an å ikke ha det bra når vi gjør ting sammen!

- Ida Marie (Disippelskap)
Besøk Ansgar Bibelskole på nett!

Publisert 23. september 2013