Nå er det ikke lenge igjen!

Hei! Long time no see! Bloggen har hatt sommerferie, men nå begynner vi å nærme oss skolestart og med det starter vi så smått opp igjen!

Akkurat nå befinner Ansgarskolen seg på UL i Stavanger, på stand, for dere som kanskje skal starte her, stikk innom og si hei og skaff dere noen kjente fjes! Til dere som kanskje ikke helt vet hva dere skal gjøre, stikk innom standen og bli overtalt!

Det er bare litt over en uke igjen til nye elever og studenter beveger seg inn på skolens område. Både glade og nervøse fjes kommer til å være tilstede. Det er alltid like spennende ved skolestart, for det neste kullet blir aldri som de gamle, alle er forskjellige og takk Gud for det!
Vi på Ansgarskolen gleder oss til å ta i mot alle dere nye som kommer! Og, er det sånn at du ikke kjenner noen i det hele tatt; ikke frykt, du blir kjent med folk!

Bloggen kommer nå fremover sterkere tilbake med mye gøy å følge med på!

Slenger med et bilde av Odd-Inge og Syver, to kjente fjes på Ansgarskolen!

- Lovise (bloggansvarlig)

Publisert 1. august 2013