Bli kjent-tur med Bibelskolen!

Årets bibelskolekull hadde ikke vært mer enn to dager på skolen, før de på ny måtte pakke sekken som de akkurat hadde pakket ut av. Det var på tide å bli kjent. Og hva er vel bedre da enn å dra langt inn i skogen, til Ansgar Bibelskoles kjæreste leirsted – Vegårtun!
Vi ble velsignet med godt vær under stort sett hele oppholdet, og bading var derfor en populær aktivitet! De tøffeste var oppe klokka åtte for å starte dagen med et forfriskende morgenbad!

Onsdag kveld dro miljøarbeiderne i gang bli kjent-leker, noe som jo bør være obligatorisk på en bli kjent- tur. Her var det blant annet om å gjøre å bygge det høyeste tårnet av marshmallows og spagetti. Lærerne hadde kjøpt inn gullbrød til premie i håp om at de selv skulle stikke av med seieren, og skuffelsen var derfor stor da de måtte se seg slått av elevene.

Torsdag var det tid for å teste skillsene til elevene. KRIK-lærer Grethe hadde laget en utfordrende løype som krevde ferdigheter og ikke minst samarbeid. Elevene måtte padle i kano, gå på slakkline, svømme, og skyte med pil og bue, for å nevne noe!

Torsdag kveld var det tid for underholdning, og den var det elevene selv som stod for! De hadde fått i oppgave å lage et dramastykke om de fem første dagene på Ansgar, og her var det lærernes tur til å få gjennomgå gjennom diverse parodier. Her må det gis spesiell creds til Espen, som gikk så langt som å ofre håret sitt, for å bli mest mulig lik Syver!
Mellom alt dette hadde vi fantastiske møter!

Fredag kom regnet, men det gjorde ikke noe, for da skulle vi hjem og fortsette bli kjent-prosessen som bare så vidt er i gang!
Tusen takk for en fantastisk tur!

Tekst: Katrine Torvik Foto: Henning Bjørnstad/Thomas Vårlid

Publisert 19. august 2013