Livet på turné

Grunnet dårlig nett, fullt program og manglende effektivitet fra undertegnede, har blogginga fra turnéen vært rimelig dårlig. Det må bare beklages! Men nå kommer en full oppdatering fra de fem første dagene på turné:

Fredag, dag 1: Første konsert ble avholdt i Holmestrand, en kjøretur som tok rundt 4 timer. Vi skulle besøke Jannickes menighet, så det var god stemning! Før konserten rakk vi å innlosjere oss, en kjapp handletur, pluss at samtlige spilte Bezzerwisser for å slå ihjel litt tid. Urkonserten er alltid den mest spennende, så vi var litt smånervøse før vi skulle på, men vi dansa inn i fullsatt sal, så det var gøy! Konserten gikk fint, og vi fikk stående applaus etterpå! Menigheten var supergjestfrie, og vi fikk servert deilig kyllingsuppe som det smakte restauranttakter av. Tusen takk til Filadelfiakirken Holmestrand for en herlig kveld!

Lørdag, dag 2: Etter en god natts søvn kjørte vi videre til Herøya, som viste seg å ikke være en øy after all. Her hadde vi litt fritid og fikk besøke Porsgrunn by. De fleste av oss gikk på kjøpesenteret hvor vi spiste deilig lunsj og shoppa litt. Syver hadde korseminar med Herøya Gospelkor som skulle synge et par sanger med oss på kveldens konsert.Vi innlosjerte oss i en kjempesøt kirke som føltes som et lite hus! Kveldens konsert ble avholdt i Herøya Kirke, hvor vi fikk servert deilig taco. Salen var igjen fullsatt, og koret ble dobbelt så stort da Herøya Gospelkor var med. Vi storkoste oss! Turens første (iskalde)dusj fikk vi tatt i en idrettshall, og 68 våte, trøtte hoder sov godt den kvelden for å si det sånn!

Søndag, dag 3: Turen gikk videre til Notodden. Vi passerte vakre snødekte fjell, og befant oss midt i kalde Telemark. Her fikk sørboerne fra Ansgar kjent på innlandskulda! Ved ankomst tok vi inn den søte, lille byen. Været var vakkert og vi nøt vårsola. Fra menigheten fikk vi servert Pizzabakeren til middag, noe som ikke slo feil for å si det sånn! Fordi Sagavoll Folkehøyskole lå like i nærheten var det masse elever derfra på konserten, noe som var veldig gøy! Tredje konsert på rad var salen nok en gang fullsatt, og vi i koret bare: #denfølelsen. Etter konserten inviterte de lokale ungdommene oss med på en tverrkirkelig kafé ved navnet Krona. Her var det både kaffebar og bursdagsfeiring og noen av våre egne kjørte et spontant standupshow (Thomas med band) og Gina stilte opp til intimkonsert. Etterpå hadde vi kveldskos med disiplene som hadde bakt kake og stelt i stand kos. Kvelden manglet ikke program for å si det sånn!

Mandag, dag 4: Vi fortsatte vår ferd videre og tok inn internatskolen Gjennestad VGS. Vi fikk et kjapt stopp på et kjøpesenter i Tønsberg, noe som slo godt an. Ved ankomst fikk vi kjent på internatlivet og fikk servert deilig mat i matsalen. Vi reklamerte også for kveldens konsert og en KRIK-økt som krikerne hadde ansvar for like etterpå. Vi fikk med oss et par elever så det var gøy! Ellers benyttet vi sjansen for å få spilt og lekt og herja litt i gymsalen. Konserten var bra, og etterpå fikk vi servert deilig is, og prata en del med elevene. Kjempekoselig!

Tirsdag, dag 5: I dag gikk turen til nok en internatskole, nemlig Landbruksskolen Tomb VGS. Planen var egentlig å dra til Moss for å chille, men våre egne, lokale østlendinger forsikra oss om at Moss ikke var en plass du chilla, så da kjørte vi til Oslo istedet! Vi fikk et klassisk fellesbilde på operataket, og nøt hovedstaden en liten stund før det bar videre. Vi kjørte forbi langstrakte potetåkre og det som våre egne østlendinger forsikre oss om at var "det ekte bondelandet". Skolen var omtrent som en svær gård og vi fikk oss en liten rundtur for å besøke både hest og ku. Noen av oss løp rundt på internatet, banka på dører og inviterte folk med på konsert. En miljøarbeider fortalte oss at årets kull var en gjeng som vanligvis ikke kom når ting skjedde, så vi var litt spente på om folk i det hele tatt ville komme. Men da det nærma seg konserttid strømmet folk på, og vi måtte finne fram masse ekstra stoler. Gud er god! Vi hadde en kjempegøy konsert, og nå skal vi ha to dager uten konserter, så vi ser fram til litt avslapning og kos. I morgen går turen nok en gang til Oslo. Vi gleder oss!
Stay Blessed!

-Ingeborg (vikaransatt bloggansvarlig)