Juleferie, eller snart juleferie!

Hei! Nå i denne førjulstida er det mange som allerede har tatt ferie (meg for eksempel), og noen som enda har noen dager igjen på skolebenken. Jeg skal fortsette å blogge litt i jula. Tenkte å legge ut litt filmer fra året og et par linjepresentasjoner, og noen innlegg der elever forteller om sin tid på skolen. Så det er bare å følge med i jula også:) Det som er saken er at internettet mitt ikke alltid er like samarbeidsvillig, og det resulterer i at jeg ikke får lastet opp alle videoene jeg skulle legge ut. MEN jeg skal prøve så godt jeg kan, og hvis det ikke dukker opp noe nå, så vær sikker på at det kommer etter jul!

Jeg har et par filmer her som Dina har laget! Dina går KRL100, altså på teologi, eller kristendom på første året! Her har hun laget en liten serie, eller Studentens hverdag, del 1 og 2. Dere får se del 1 i dag, og del 2 en annen dag! Kos dere!

Ukas vittige, uke 51!

- Lovise (bloggansvarlig)