Jule-lunsjkonsert!

Heii!

I hele år har vi i 2.klassen på musikkteknologi hatt et fag som heter interpretasjon! Dette går ut på at noen i klassen fremfører noe, mens resten av gjengen gir konstruktiv kritikk tilbake! Dette er et fag som kan hjelpe oss til å bli bedre musikere og til å bli klar over våre egne uvaner og fremføringsteknikker. Jeg synes ivertfall at dette faget er veldig lærerrikt! Vi har fremført ting alene, sammen med en annen og i grupper.

Igår hadde vi en liten jule-lunsjkonsert som en avslutning på faget før jul, der alle som var tilstede i klassen var med og spilte.
Fire låter ble spillt og sunget med forskjellige kombinasjoner av folkene i klassen.

Himmel på jord
War is over
Home for christmas
Last christmas

Dette ble en veldig vittig og koselig konsert. Kantina er pyntet med juletre, julestjerne, røde duker og stearinlys! Så jeg håper at alle som var tilstede hadde en god opplevelse og fikk litt førjulsstemning!

-Lovise

Publisert 7. desember 2012