Årets Juleforestilling!

I går ettermiddag og kveld var det duket for musikklinjas årlige juleforestilling! Musikerne på bibelskolen får i oppgave fra høsten av å planlegge å arrangere en forestilling som settes opp nå rett før jul! Jeg var selv med på dette i fjor og det er utrolig lærerrikt å skulle arrangere noe sånt som klasse.

Noen har store og mange invendinger og andre har ingen tanker om noen ting! Dette byr selvsagt på utfordringer, og selv om det alltid er litt stress i forkant så blir det alltid en veldig flott forestilling! Man blir mer sammesveiset som klasse og det å kunne få stå på en ordentlig scene, med ordentlig lyd og lys, det er GØY!

Forestillingen er veldig forskjellig fra år til år, alt ettersom hvem som lager den og hva som har skjedd dette året! I år fik vi se mye forkjellig. Alt fra fattige barn, kranglende ektepar, askepott, nisser, forelskede par, dansing og Deilig er Jorden! En veldig fin måte å avslutte en slik forestilling!

En liten filmsnutt fra forestillingen kommer om et par dager :)

- Lovise (bloggansvarlig)

Publisert 8. desember 2012