Storbandprosjekt

På mandag og onsdag denne uka har elevene på musikklinja på Bibelskolen og 1. klassen på høyskolen fått være med på noe gøy!
IHS World Orchestra Harrytour Norway 2012! Musikkelevene har representert ansgarskolen i IHS sitt storband-prosjekt! IHS, som er ledet av Alf Hagen, består av musikere fra mange forskjellige land. Veldig dyktige! Dette er en norgesturne hvor det blir spilt gospel- og storbandmusikk. Turnéen startet i Lyngdal og orkesteret drar innom mange byer på sørlandet og ender, etter en ukes tid, opp i Skien!
På konserten var det lokale kor som sang med storbandet. På en del av korsangene var det også solister, og noen av låtene var kun for solister. Både publikum, band, dirigenter og kor koste seg under konserten, som hadde en lapskauspause halvveis ut i programmet.

Ansgar Gospel Choir synger egne låter

Flinke solister!

Alf Hagen skapte allsang-stemning i salen.

- Lovise og Jannicke

Publisert 9. november 2012