London, day two!

Hello again! Here in London.. nei, tar det på norsk..

Idag har vi gjort mye gøy! Vi startet dagen med frokost på hotellet. Det kan høres nok så fristende ut, men vi fikk noen brødskiver med egg eller nutella, og appelsinjuice og melk i plastglass, og kaffe da. Frokostsalen, eller kottet, var også dekket med speil for å se større ut. Er vi studenter, så er vi studenter!
Noen var ute og jogget i Hyde park før frokost! spreke mennesker!

Etter frokost dro vi ut på tokt i Oxford Street, hvor vi endte opp med et par suvenirer og kaffe på starbucks! Deretter ettefulgt av Beatles Magical Mystery Tour! wohoo! Vi hadde en veldig britisk guide, litt utydelig-talende, men veldig opptatt av, glad i, og kunne utrolig mye om, Beatles og alt de gjorde i London! Tour'en endte med at vi fikk gå over gangfeltet i Abbey Road, der Beatles har fotografert det ene platecoveret sitt.

Vår veldig britiske og entusiastiske guide, Richard!

Abbey Road

Ettersom programmet var ganske fullt i dag, måtte vi bare springe til neste subwaystation og ta tuben rett til Løvenes Konge musikal! Vi fikk trykket i oss litt sjokolade som nødproviant.. Musikalen var kjempegøy og veldig interessant! så sykt flinke folk!

Det er forbudt og ta bilder eller filme under forestillingen, men fikk tatt et bilde av lokalet og scenen! Veldig stilig!

Vi tok suben tilbake der vi kom fra, og dro rett på Hillsong-møte! Det var stort, høyt, litt 'fotballish', inspirerende, mange mennesker, Gud, lovsang, helbredelse, rett og slett veldig bra!

Flott tale av en pastor fra Hillsong i Australia!

Da møtet var ferdig dro vi rett på restaurant for å spise, for sjokolade og cola holder ikke i lengden!

Fornøyd gjeng!

Etter en dag med MYE spasering på bro-stein og mange inntrykk, sitter vi nå på rommene våre og slapper av, prater og sender brev med nære og kjære hjemme i Norge!

Vi gleder oss til morgendagen, med flere spennende aktiviteter!

-Lovise

Publisert 12. november 2012