4. Bli bedre kjent med: Anne-May!

Nå skal du få bli litt bedre kjent med skolens studentpastor!
Anne-May Abrahamsen!

1. Fem ting som beskriver deg?
          - Nærhetsnarkoman, Vimsete, Livsnyter, Energisk, Ærlighetssøkende

2. Sivilstatus?
          - Jeg er gift med Alf Tor og vi har tre barn sammen!

3. Hva jobber du som, og hvorfor gjør du det?
          - Jeg jobber som studentpastor! Fordi jeg elsker å jobbe med unge mennesker, også synes jeg det er spennende å kunne være med å forme skolen på den biten som ikke har med undervisningen å gjøre, men den åndelige biten. I tilleg til det synes jeg det er utrolig ærefullt og meningsfullt å kunne følge enkeltstudenter som trenger å snakke om livet og troa, litt tettere! Jeg er glad i å heie på folk!

4. Hva er det beste med Ansgarskolen?
          - Det beste med Ansgarskolen må være at vi ønsker å utdanne og utruste unge mennesker til tjeneste i samfunnet og guds rike! Utover det så er det så utrolig bra at vi er mangfoldige, det er stor takhøyde i forhold til meninger, spiritualitet og uttrykk! Det er også et stort spenn hos de ansatte, i forhold til bakgrunn og stil.

5. Når du er i ditt ess, hva gjør du da?
          - Kombinasjonen god mat, god prat er en sikker vinner hos meg!

Jeg spurte Anne-May om hun ville fortelle meg en vits eller en historie! Da fikk jeg en vittig historie!

"Det var en gang jeg skulle synge solo i en menighet i sveits. Jeg hadde oversatt "Som et barn ble du båret til meg" av Bjørn Eidsvåg, til tysk! Jeg sang av full hals: Wie ein Kind musst Du dich übergeben! Problemet var bare at dette ikke betydde å overgi seg, men å spy!!!!"

"Et år på Ansgar kan, i tillegg til å være gøy, meningfullt og lærerrikt, skape forvandling i livet ditt!" -Anne-May

-Lovise (bloggansvarlig)

Publisert 28. november 2012