Opptur!

Hei!

Bibelskoleåret på ansgar inneholder mye gøy, blant annet oppturer! Tre ganger i året arangeres det oppturer, som hver av dem har et bestemt tema. For en uke siden hadde bibelskolen første oppturen, med tema relasjoner. I opptur-uka er det undervisning m.m. fra morgen til kveld, og etter lunsj tredje dag er det langhelg!
Elevene får undervisning i forskjellige retninger innenfor det bestemte temaet for oppturen, i tillegg til diverse aktiviteter, som denne gangen blant annet besto av fotballturnering, frisbeegolf, kakebakekonkurranse og underholdning. Alle elevene får middag hver dag i tilegg til kveldskos!

Man kommer tettere inn på hverandre og blir bedre kjent og alt i alt er opptur noe som er med på å styrke fellesskapet på skolen, og danner et bedre grunnlag for det året som ligger foran!

Her er litt bilder fra den den første oppturen!

-Lovise (bloggansvarlig)

Publisert 8. oktober 2012