Oppsummering fra første helg - Team Stavanger

Vi er 7 elever fra Disippellinja som har reist på team til Stavanger misjonskirke. Programmet var fullspekket og vi kunne ikke sett for oss en bedre uke.

Vi reiste lørdag formiddag, Ingrid kjørte oss fint fram hele veien. Med et lite stopp i Lyngdal hvor vi hentet Ruben. På veien fram var det snø, noe som var til stor begestring for enkelte. Det var godstemning i minibussen. Alle sammen gledet seg til uken som lå foran. Teamet består av Rebekka, Kari, Astri Cathrine, Rina, Ruben, Ingrid og Helene ! Vi har selv gitt oss navnet ''Queens of Ansgar''!

I Stavanger møtte staben oss og vi følte oss velkommen fra første stund. Så hadde vi hele kvelden fri og fikk handlet inn masse god mat for noen dager.

Den første kvelden var det enstemmig om at vi måtte se Justin Bieber filmen! Never say Never. Så da lagde vi god pizza og brownis og satte på filmen på storkjerm. Dette var en opplevese for alle :) Kvelden toppet seg da Rina lagde danse show for resten til sangen ''Baby''.

Idag har det vært jubilem for misjonskirken. 75 år som menighet og 50 år i eget kirkebygg. Hurra! Alle startet dagen fornøyde og med godt humør, ettersom klokken ble stilt iøpet av natten og vi sov en hel time ekstra. Siden det var jubileum ble vi invitert på middag på Clarion Hotel med hele menigheten etter festgudstjenesten først. Veldig god mat og underholdningen var helt ypperlig!

Ikveld har vi bare sløvet og ikke gjort så mye! Vi har snakket om i flere timer at vi skal spille alias, men ikke fått gjort det enda :) Satser på at det blir imorgen. Vi har snakket med kjærester og forloveder hjemme og vi er klare for en tidlig kveld og stiller opplagte til dugnad imorgen tidlig! Men siden ikke Ingrid kan ikke legge seg før ti, så har vi nå drøyd den siste timen.

Stemningen er på topp her i Stavanger og vi koser oss på tur!
Godklem fra alle oss ansgarelevene i Stavanger!

Publisert 28. oktober 2012