Korøvelse!

I dag hadde vi korøvelse med Ansgar Gospel Choir! Det har vært høstferie for litt siden, så det var to uker siden forige øvelse! Koret begynner å komme seg veldig nå, så det er bare å se frem til konsertene! Førstkommende er i Lyngdal 9. november! DET BLIR GØY!

Ansgar Gospel Choir er koret på ansgar! Syver er dirigent og er et fyrverkeri av en mann! For Bibelskolen er koret obligatorisk undervisning, men går man på høyskolen kan man være med om man har lyst. Noe jeg anbefaler på det sterkeste!
Koret er med på å styrke fellesskapet på tvers av linjer og klasser! Du får også et innblikk i gospelens verden, noe som er utrolig spennende! Musikklassen reiser også til New Orleans på skoletur der dem opptrer med koret rundt om kring i byen og det er en opplevelse for livet!

Til våren skal vi på 10-dagers turné, og da kan det hende vi dukker opp akkurat der du bor! Mer info om dette kommer senere.

Her er litt bilder fra dagens øvelse.

''Du er verdens beste nabo!''

Syver!

-Lovise (bloggansvarlig)