Årets første KRIK-trening

Hvert år på Ansgarskolen får KRIK-klassen på Bibelskolen i oppgave å arrangere KRIK-treninger for andre på skolen. I år foregår dette i gymsalen i Hånes Frikirke, på kveldstid!
På en KRIK-trening kan mye skje! Lek, ballspill, konkurranser, all form for aktivitet egentlig, bønn og andakt. Det er et par stykker som leder hver enkelt trening!
For studenter som ikke går på KRIK er dette en veldig fin og gøy mulighet til å få beveget seg litt, som en pause i all sitting og lesing!
Dette er i bunn og grunn veldig gøy, og man får til og med høre noe fra Guds ord!

Denne gangen var det Marie Lovise og Hanne som ledet treningen! Det var mange forskjellige oppvarmingsleker og en ballsport i hoveddelen av treninga!
Thomas hadde en liten andakt hvor han snakket om at vi mennesker må være lys for andre, og spre våre smil og vår Jesus-gnist ut!

Marie Lovise og Hanne! Flinke jenter!

Thomas under andakten!

-Lovise (bloggansvarlig)